Autoschade? Wij zijn dag en nacht bereikbaar! 0528 - 277603

24uur per dag 7dagen per week

Autoschadebedrijf Roks Hoogeveen

Partner van dealer en universeel autobedrijf

Efficiëntie en kostenbeheersing. Dat zijn de sleutelwoorden van verzekeraars die de premies van autoverzekeringen op een aanvaardbaar niveau willen houden. Bovendien wil elke assuradeur zijn klanten kwaliteit kunnen bieden. Daarvoor hebben ze partners nodig in autoschade-land. Autoschadebedrijf Roks is er één van.

In de praktijk

Hoe werkt dat in de praktijk? Stel, iemand krijgt schade aan zijn auto. Zijn verzekeraar heeft afspraken gemaakt met autoschadebedrijven, geselecteerd op kwaliteit en prijsstelling. De verzekerde kan dan kiezen uit een aantal van die bedrijven in zijn regio om de auto te laten repareren. De pechvogel kan de schadeauto daar zelf naartoe brengen, ‘m laten ophalen of die handeling door de eigen garage/dealer laten verzorgen. De verzekerde heeft recht op gratis vervangend vervoer, een gunstig eigen risico en een ruime garantie op de reparatie.

Voordelen

Deze ‘gestuurde schadestroom’ heeft veel voordelen voor de betrokken partijen. De verzekeraar weet dat kwaliteit geleverd wordt tegen beheersbare kosten. Dan is er de berijder van de auto, die baat heeft bij de eerdergenoemde extra’s. Anderzijds is er het autobedrijf of de dealer. Zij zijn ervan verzekerd dat zij straks een perfect herstelde auto af kunnen leveren aan hun klant. De kwaliteit van de schadehersteller is ook hún kwaliteit. Daarnaast rijdt de klant in een nette leenauto van het autoschadebedrijf. Schade komt immers altijd onverwacht, terwijl leenauto’s bij veel autobedrijven al ruim van te voren ingepland staan voor hun onderhoudsklanten.