Autoschade? Wij zijn dag en nacht bereikbaar! 0528 - 277603

24uur per dag 7dagen per week

Vakmanschap

Autoschade Roks werkt met een enthousiast team van ervaren schadeherstellers. Ze herstellen alle merken en werken met originele onderdelen. Ook voor reparatie van autoruiten, aluminium delen en aircosystemen kunt u bij Roks terecht. Alle medewerkers volgen regelmatig cursussen om hun vakkennis en kwaliteit op een nog hoger peil te brengen. Een aantal van hen is erkend Basis-leermeester Carrosseriebranche. Daarmee is Roks erkend leerbedrijf voor de Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC).

Efficiente bedrijfsinrichting

Op het bedrijfsterrein van Roks valt vooral de ruime en professioneel ingerichte werkplaats op. Kantoor en werkplaats hebben samen een oppervlakte van 1100 m2. De inrichting van de werkplaats is afgestemd op een efficiënte routing van de auto's in het bedrijf. Na taxatie worden de auto's gedemonteerd in de (de)montageruimte.

Hiernaast bevindt zich de plaatwerkerij voor het richt- en plaatwerk. Voor schuren en plamuren gaan de auto's vervolgens door naar de voorbewerkingsruimte. Na het spuiten worden ze dan weer opgebouwd in de (de)montageruimte. Zo houdt Roks de doorgangstijd kort en kunt u snel weer over uw auto beschikken.

Professioneel en betrouwbaar

Als FOCWA Richtspecialist werkt Autoschade Roks met de nieuwste Celette Griffon richtbank. De spuitcabine is uitgerust met het geavanceerde Rowit-Jetsysteem. Het spuiten gebeurt met watergedragen autolak. Want veilig en milieuvriendelijk werken staat voorop bij Roks. Het bedrijf voldoet dan ook aan alle wettelijke eisen op het gebied van arbozorg en milieu.